Iedere Club zijn clublogo

RekemVV
Logo-Vets-Kon-kleur
K. Boorsem Sport
eisdensport
kotem
italobelga
Ancris
tilcas
herenstraat-150x150
PoolKeroma
cafeflipper
LogoLanklaar
LogoKotemVV
RekemSport
logo dilsen
NieuwLogoMVVcV
logo75
LogoUSSA
RekemVV Logo-Vets-Kon-kleur K. Boorsem Sport eisdensport kotem italobelga Ancris tilcas herenstraat-150x150 PoolKeroma cafeflipper LogoLanklaar LogoKotemVV RekemSport logo dilsen NieuwLogoMVVcV logo75 LogoUSSA

De webmaster is zo vrij geweest om iedere club van een logo te voorzien. Van 10 clubs is het originele loge gebruikt. Voor de resterende 9 clubs heeft de webmaster zelf een logo ontworpen. Wanneer een club het voorgestelde ontwerp verwijderd of gewijzigd wil zien , of toch een eigen ontwerp heeft laat het weten middels een mailtje naar webmaster@veteranenvoetbal.be .