Iedere Club zijn clublogo

kotem
eisdensport
tilcas
RekemVV
StingLogo
LogoLanklaar
logo75
Ancris
RekemSport
PoolKeroma
NieuwLogoMVVcV
Logo-Vets-Kon-kleur
italobelga
logo dilsen
herenstraat-150x150
cafeflipper
LogoUSSA
K. Boorsem sport
kotem eisdensport tilcas RekemVV StingLogo LogoLanklaar logo75 Ancris RekemSport PoolKeroma NieuwLogoMVVcV Logo-Vets-Kon-kleur italobelga logo dilsen herenstraat-150x150 cafeflipper LogoUSSA K. Boorsem sport

De webmaster is zo vrij geweest om iedere club van een logo te voorzien. Van 10 clubs is het originele loge gebruikt. Voor de resterende 9 clubs heeft de webmaster zelf een logo ontworpen. Wanneer een club het voorgestelde ontwerp verwijderd of gewijzigd wil zien , of toch een eigen ontwerp heeft laat het weten middels een mailtje naar webmaster@veteranenvoetbal.be .