Naamlijsten clubs online !

Er zijn tot op vandaag 58 uitschrijvingen en 56 aansluitingen genoteerd in de veteranen-mercato van dit jaar. De teller van het totaal aantal MVVcV-leden staat nu op 752. Herenstraat FC is de grootste club met 62 ingeschreven leden gevolgd door Café flipper met toch nog 60 clubleden. Rap en Knap Lanklaar heeft met 30 namen de kortste ledenlijst. Willy Verslegers (Dilsen) en Frans Thijs (Rekem VV) schreven zich op 21/02/1981 in bij onze vereniging en zijn dus bijna 40 jaar lid.
U kan dit soort cijfers terugvinden op de ledenlijst van MVVcV die vanaf vandaag, rekening houdend met de privacywetgeving, online staat. Het geeft de clubleiders de gelegenheid om te kijken of hun aansluitingen en uitschrijvingen officieel geregistreerd zijn door de bond én het geeft de coaches de mogelijkheid om de sportieve sterkte van hun tegenstrevers in te schatten.

2 Reacties on “Naamlijsten clubs online !

 1. Beste,
  Bij het overlopen van onze ledenlijst merkte ik op dat er nog enkele reeds ingeschreven leden ontbreken op de lijst.
  Het gaat om Albregts Koen, Biscotti Giuseppe en Vanweyk Gerard. Allen aangesloten op 01-07 volgens de lijst met aansluitingen.
  Ramakers Jimmy is uitgeschreven en mag van de lijst verwijdert worden.
  M.v.g.
  Janssen Johan Afgev. Boorsem Sport

 2. Is inderdaad een fout van mij. Ik had betreffende spelers wel ingeschreven in de lijst aansluitingen maar niet in de officiële ledenlijst van de club. Dat is nu rechtgezet. Albregts, Biscotti en Vanweyk mogen 12/09 spelen voor Boorsem Sport. Ramakers Jimmy is uitgeschreven.
  Vriendelijke groeten.

Comments are closed.