FC Herenstraat springt in de bres voor gezin na verwoestende woningbrand.

Het gezin van Christof Iven brengt Kerst en Nieuwjaar noodgedwongen door in camping Wilhem Thell nadat woensdag hun huis in As afgebrand is. Om ze enigszins fysisch en mentaal te steunen, startte FC Herenstraat uit Genk een hulpactie.

Christof, zijn partner en twee kindjes kunnen nog altijd niet geloven wat er gebeurde die woensdagnamiddag twee dagen voor kerst. “Waar ik meer dan 15 jaar voor gewerkt heb is in 15 minuten in rook opgegaan”.
De verslagenheid van het gezin raakte ook de leden en het bestuur van FC Herenstraat. Zij beslisten prompt om een hulpactie op te zetten. “Christof heeft heel veen voor de club gedaan” zegt Ronny Nijs, “hij heeft onze kantine helpen opbouwen en nu is hij het die hulp nodig heeft. We hebben meteen een campagne opgezet en woensdagavond is die via sociale media gelanceerd.