Nomineer jouw sportvrijwilligers op hln.be/sportvrijwilliger !

“Achter de toog in de kantine, kalkend op het veld in de vroege uurtjes of achter de schermen met de neus in de boekhouding. Onze sportvrijwilligers zijn ALTIJD zichtbaar. Altijd, maar zéker in dit bijzonder jaar, verdienen zij meer dan ooit jouw aandacht. Zet hen tijdens de Week van de Vrijwilliger in de spotlights, want alle andere dagen van het jaar zetten zij zich keihard in om jou te doen schitteren.” – 

Voor één keer willen we ook stilstaan bij iedereen die het mee mogelijk maakt om te sporten in clubverband: de duizenden vrijwilligers.
Hun passie maakt het verschil. Of ze nu momenteel thuis zitten of op de club. Ze blijven zich 100% geven voor de sport. Ook al is dat vandaag niet evident. Vrijwilligers verdienen meer dan ooit een moment in de spotlights. Die wil Vlaams minister van Sport Ben Weyts, samen met Sport Vlaanderen, VSF en ISB, hen geven tijdens de Week van de Vrijwilliger, van 27 februari tot en met 7 maart. Met oa. een paginagrote eregalerij in Het Laatste Nieuws. En om die te vullen, hebben we jouw hulp nodig.

Warme oproep om jouw favoriete vrijwilliger te nomineren

Want er werken zeker topvrijwilligers bij de sportclubs in jouw gemeente of stad. Dan kan jij helpen om hen te eren, door deze clubs op de hoogte te brengen van onze actie. Vanaf 20 februari kunnen ze een vrijwilliger nomineren via deze link: HLN.be/sportvrijwilliger

Bedankt om deze warme oproep te verspreiden naar de sportclubs in jouw gemeente of stad.

Sport Vlaanderen

 

2 Reacties on “Nomineer jouw sportvrijwilligers op hln.be/sportvrijwilliger !

  1. Marleen, Luc, Lut, Stephan, Ward, Yves, bestuursleden TC Orbis, zorgen er – door hun belangeloze inzet – voor dat de tennisclub na bijna 40 jaar nog steeds op volle toeren blijft draaien, zowel op recreatief als op competitief vlak.
    De organisatie van diverse activiteiten zijn hun troef om het enthousiasme onder de clubleden te bewerkstelligen.

  2. Onze barmedewerkers staan tijdens het tennisseizoen elke dag klaar om onze clubleden met sympathie en enthousiasme te bedienen aan de bar of op het terras. Tijdens de interclubontmoetingen ontvangen zij de bezoekende ploegen met open armen en bieden zij na de wedstrijden een heerlijke maaltijd aan.
    Vergeten we zeker onze kuisman Herwig niet ; hij zorgt er wekelijks voor dat het chalet er pico bello bijligt ; ook tijdens de vele activiteiten weet hij – zonder veel woorden – de handen uit de mouwen te steken.

Comments are closed.