Dit zijn de versoepelingen !

Het Overlegcomité heeft enkele versoepelingen aangekondigd. Deze kunnen steeds worden bijgesteld als de cijfers te snel de hoogte ingaan. Zo zal er worden gekeken naar de bezetting op intensieve zorg en de vaccinatiecijfers.
Voor buitensporters is de datum 8 mei belangrijk. Vanaf dan zijn georganiseerde buitenactiviteiten voor jongeren met maximaal 25 personen buiten (tot en met 18 jaar) en maximaal 10 personen binnen (tot en met 12 jaar) toegelaten. Een maatregel die , gezien de leeftijdsgrenzen, een tegenvaller is voor ons veteranen. Waarschijnlijk wordt het wachten tot begin juni vooraleer we weer de wei op mogen . We houden U op de hoogte.

1 Reactie on “Dit zijn de versoepelingen !

 1. Update van de site van Voetbal Vlaanderen:

  Op basis van de communicatie van het Overlegcomité mogen we voorlopig* verwachten dat:

  Er voor de jeugd niets verandert tot en met 08-05-2021.
  Er vanaf 08-05-2021 opnieuw wat extra mogelijkheden zijn om buiten te sporten! Zo zouden outdoor (vriendschappelijke) wedstrijden en trainingen voor alle leeftijden t.e.m. 25 personen tegelijk opnieuw mogelijk worden.
  Vanaf 08-05-2021 de terrassen van onze voetbalkantines opnieuw open mogen!
  Zoals hierboven aangehaald is het nog wachten op bijkomende informatie. Van zodra deze voorhanden is communiceren wij meteen.

  *Onder voorbehoud van de evolutie van de Covid-19 en vaccinatiecijfers.

Comments are closed.