Tilcas Sport verhuist !

“Sinds 1977 speelde Tilcas Sport op het terrein gelegen langs de Herengracht te As. Sinds 2010 zijn deze gronden eigendom geworden van het Agentschap Natuur en Bos. De Tilcas accommodatie heeft spijtig genoeg een zonevreemde bestemming. De gemeente As heeft op verzoek van ANB gevraagd om naar een andere locatie uit te kijken…..

Onlangs heeft de gemeente een akkoord bedongen om Tilcas Sport vanaf het seizoen 2021-2022 te laten spelen op de terreinen van AS Niel United, gelegen Melkerijstraat z/n te 3668 Niel. Omwille van het groot aantal jeugdploegen moeten de thuiswedstrijden van Tilcas Sport alle aanvangen om 15u30. Daar zijn 3 terreinen beschikbaar waarvan 1 kunstgrasveld en 2 uitgerust met elektrische verlichting. Er zijn ook 8 bijkomende kleedkamers in aanbouw. Na de wedstrijd worden beide ploegen verwelkomd in de kantine die uitgerust is met telefoon (089/65 99 01) en TV.

Als het hen word toegewezen zal Tilcas Sport de accommodatie ook mogen gebruiken voor de organisatie van de bondsfinalewedstrijden of het houden van de jaarlijkse algemene- en ploegenvergadering.”