Tilcas Sport : Zaterdag 7 augustus grote inboedel verkoop tegen spotprijzen !!!

” Door verhuis zal Tilcas Sport op zat 7 aug vanaf 9u in hun oude kantine langs de Herengracht in As hun inboedel tegen spotprijzen aan alle kooplustigen verkopen. Het gaat o.a. om:
Cafémeubilair, stoelen , tafels en kasten, sanitair, spoel en afwasbakken ,inbouwkookplaten, water-verwarmers, ophangbare elektrische verwarmingstoestellen, drankenkoeler op wieltjes, tapkranen met koelgroep, bestek met koffie en soeptassen microgolf, friteuse, partytent, brandblussers, terrasverwarmer, staande ijzeren kapstokken en kledij-ophanghaakjes, TL-armaturen en Tl lampen, gaspitbranders, elektrische diepzuigpomp met gegalvaniseerd drukvat(200 l), noodverlichting, geperforeerde gummimatten, partytent, benzine grasmaaier enz…..”