Veteranen blijven voetballen, kantines en clublokalen mogen openblijven

In het amateurvoetbal worden de eerste twee speeldagen na de winterstop verplaatst naar een latere datum. Dat heeft Voetbal Vlaanderen beslist. Het uitstel geldt voor alle amateurclubs,  jeugd- en recreatief voetbal gaat gewoon door. Door de huidige coronamaatregelen mag er niet gevoetbald worden met publiek. Daardoor heeft Voetbal Vlaanderen beslist om de eerste twee competitieweekends na de winterstop uit te stellen. Het uitstel geldt voor alle clubs van 1e nationale tot 4e provinciale. Jeugd- en recreatief voetbal gaat gewoon door. “Zij zijn minder afhankelijk van die inkomsten en we verwachten daar ook minder toeschouwers in de kantines”, aldus Voetbal Vlaanderen.

 

2 Reacties on “Veteranen blijven voetballen, kantines en clublokalen mogen openblijven

  1. Hallo

    “Minder toeschouwers” Dus wij mogen toeschouwers toelaten?

    Iedere club is afhankelijk van zijn toeschouwers!

    Of moeten we ze naar huis sturen?

  2. Beste Ronny , gelezen op de website van voetbal Vlaanderen: “…….De kantines mogen openblijven conform de horecaregels “. In uw geval zou ik dus aan alle supporters vragen om in de kantine plaats te nemen 🙂

    Bijkomende informatie kan u bekomen via de website van Sport Vlaanderen .

Comments are closed.