Mededeling van Voorzitter Jacobs

Beste sportvrienden van MVVcV vzw

 Al enkele weken loopt het weer de spuigaten uit met opmerkingen, beledigingen, kritiek naar onze scheidrechters en dit zowel door bestuursleden als spelers.
Als deze situatie zo blijft duren zal er in de nabije toekomst zeker al 2 scheidsrechters hun ontslag geven.
Als je naar de tv kijkt zie je dat er 3 scheidsrechters op het plein staan, plus de VAR en dan zijn er nog problemen, onze scheidsrechters staan er alleen voor dus respect voor deze persoon. We zullen dan ook de scheidsrechters inlichten om strenger op te treden bij kritiek.

Er zijn al verschillende scheidsrechters die bepaalde clubs niet meer willen fluiten door deze ongewenste opmerkingen aan hun persoonlijk gericht. Daar we nu reeds een tekort aan scheidsrechters hebben, dringen we erop aan om respectvol om te gaan met onze scheidsrechters.

Noël Jacobs
Voorzitter MVVcV vzw