Reeks 2 : Seizoen zonder uitgesproken titelkandidaat !

Heerlijk om als veteranenclub te mogen meedraaien in Reeks 2 van het Maaslands Verbond. Van degradatiestress is er geen sprake dus elk team kan elke wedstrijd vrank en vrij zijn kans gaan. Vorig seizoen stak Stokkem er vanaf speeldag één met kop en schouders bovenuit. Dit seizoen wordt het moeilijker om een titelkandidaat aan te duiden. Dat belooft dus een boeiend seizoen te worden. Onze analisten hebben de acht ploegen tegen elkaar afgewogen en uiteindelijk na lang beraad drie titelkandidaten naar voor geschoven :
Rekem Sport : Draait al twee seizoenen mee in de top . Sterke thuisreputatie. Komt versterkt uit de transferperiode en wil absoluut naar reeks 1.
Sting : Eerste seizoen in MVVcV was groot succes. Verschillende spelers met ervaring op hoog niveau. Gezellig clublokaal !!
Grimbie 75 :Ongelukkig gedegradeerd uit reeks 1 . Kern (met twee topspitsen) blijft behouden.