Werkend lid Grimbie75 geeft ontslag !

Resultaat van de algemene vergadering van 17 november : “Patrick Crijns geeft ontslag als werkend lid van Grimbie 75″. De voorzitter, voorzitter SC, secretaris, schatbewaarder, scheidsrechtersbaas, scheidsrechter, webmaster van vzw MVVcV ,waarvan ik de naam niet meer mag noemen, heeft zoals verwacht Grimbie75 voor het blok gezet : ” Crijns uit het verbond of einde veteranen-competitie”. Enkele belangrijke clubs stonden achter het bondsbestuur en dan kan je het wel schudden.
In het belang van Grimbie75 heb ik dan mijn ontslag gegeven. Na mijn ontslag werd ik nog eens vriendelijk verzocht om geen foute informatie meer te schrijven op veteranenvoetbal.be
De grootste vernedering kwam uiteindelijk van ondervoorzitter Palmans . De sympathieke ja-knikker heeft op de hele vergadering twee woorden gezegd namelijk : “GA BUITEN !!! …….zo gaat dat nu eenmaal met klokkenluiders.

Maar soit hier eindigt mijn 16-jarig lidmaatschap bij de veteranenbond. Momenteel denk ik er aan om dat veteranenvoetbal helemaal achter mij te laten en totaal andere dingen te gaan doen….maar het kan ook zijn dat ik veteranenvoetbal.be in de lucht houd én kritisch blijf op het bondsbestuur. Ik zal dan wel voortdurend in overweging moeten nemen of ik mijn club Grimbie75 niet in gevaar breng.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait