Wat als ?

U heeft de uitnodiging voor de algemene vergadering gelezen. Uit die tekst heeft u kunnen afleiden dat er moet gestemd worden over het ontslag van het werkend lid van Grimbie 75.Laat ons niet rond de pot draaien : Jacobs wil Crijns uit het Maaslands Verbond Van Veteranenclubs. En waarom wil hij Crijns weg : omdat die via de website veteranenvoetbal.be soms kritisch is over het functioneren van het bondsbestuur.Crijns vraagt zich vooral af wat er met het geld gebeurd dat de clubs in de loop van het seizoen overschrijven op de bankrekening van de bond.
Hoe het ook zij, ik ben er zeker van dat als meneer Jacobs erin slaagt om mij buiten te krijgen, hij daarna mijn club Grimbie 75 in het vizier zal nemen. Binnen de kortste keren zijn jullie dan nog maar met 14 .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait