Bondsbestuur geeft ontslag en legt de veteranen-competitie stil !

Het bondsbestuur geeft zijn ontslag , legt de veteranen-competitie stil en wil een discussie over het voortbestaan van vzw MVVcV !  Reden : “wegens onjuiste informatie op de website van Grimbie , alsook het versturen van diverse mails“.

Zo’n ingrijpende beslissingen omwille van “foutieve informatie” op  deze website !

Ik ben er zeker van, was het bondsbestuur samengesteld zoals het hoort namelijk vier bestuursleden die elk lid zijn van een andere club dan was het bestuur nu NIET ontslagnemend en  hadden we op 21 oktober WEL onze wedstrijd gespeeld zoals voorzien!

En dan hebben we het nog niet gehad over de reden van heel dit gedoe : “wegens onjuiste informatie op de website van Grimbie, alsook het versturen van diverse mails “.
Het gaat over de website veteranenvoetbal.be. Ik Patrick Crijns ben de beheerder van die site . De site is een 100% persoonlijk initiatief, is geen club-website en heeft dus helemaal niets te maken met Grimbie 75.

Het kan zijn dat er op  veteranenvoetbal.be een enkele keer onjuiste informatie verschenen is. En dan ? We leven gelukkig in een land waar persvrijheid een grondrecht is.

Er is op mijn site ook al eens wat kritiek verschenen over het functioneren van het bondsbestuur. En dan ? In Rusland zou ik daarmee wel eens in de problemen kunnen geraken, in België mag je schrijven wat je wil zolang je maar niemand kwets.