Bekerfinales verleden tijd ?

Pool keroma mocht de voorlopig laatste bekerfinales organiseren. Straffer nog Pool Keroma was zelf één van de finalisten. De sympathieke ploeg uit Beverst ligt duidelijk in de bovenste lade van het bondsbestuur want ook de bekerfinale van vorig jaar ging door op de velden van Keroma.

En niet alleen de laatste twee bekerfinales, ook de laatste drie algemene vergaderingen werden gehouden bij diezelfde club uit Beverst.  Verwijten wij het bondsbestuur van vriendjespolitiek ? Zeker niet, Immers bestuursleden die géén lid zijn van een club zijn per definitie neutraal.  We gaan er daarom van uit dat door een samenloop van omstandigheden de 5 evenementen bij dezelfde vereniging terecht gekomen zijn. Alleen jammer dat de belangrijkste evenementen van het Maaslands Verbond van veteranenclubs overal georganiseerd worden behalve in het Maasland.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait